lørdag 2. juli 2011

Snuppe lue!

IMG_1572

I kveld har jeg rotet rundt i stoffene mine,  jeg har nemlig en del små biter av stoff liggende. skjønner ikke hvorfor…Smilefjes som blunker Vel, i min jakt på et stykke stoff som passet til sjerf-smekke, fant jeg denne stoffbiten. Jeg trodde virkelig ikke at jeg hadde mer av dette stoffet liggende.. så for en lykke!!! Smilefjes 

Frem med saksen og klippe… og siden det er kommet ei lita snuppe til verden i disse dager, så passet det jo med en snuppe lue. Luen er en firkantet lue hvor jeg har knytet smal kroklisse rundt hjørnene Rødt hjerteRødt hjerteRødt hjerteRødt hjerte

Som dere sikkert ser så er det ikke bare stoffene jeg har rotet rundt med i dag. JEg har også testet ut Windows live writer. Og det er jo faktisk ganske gøy!

8 kommentarer:

Anne Line sa...

Aiai dette var da et nydelig stoff.
Blir nok ei nydelig lita snuppe med denne lua vil jeg tro.

Jasså er det noe som heter Windows live writer også.... det har jeg aldri prøvd.

Karis trå' sa...

Det var en fin vri med kroklisser, og fint stoff a gitt :-)
Windows live writer har heller ikke jeg hørt om. Hva kan du gjøre der da?

Litefrø sa...

Takk takk:) Tja.. Live writer er et gratis program som lå på pc min da jeg kjøpte den. det er et windowsprogram som sikkert er på alle windows pc'er? Det funker litt som word, det er et blogg skrive program.. også kan man få smilyer, annen skrift bildene på snei, og ja.. dere får teste å se;) hehe:) Ha en strålende natt!

merethe sa...

Så søt lue.
Og morsomt skriveprogram du har:)

Ida Elise sa...

Live Writer er et msn-program, som kan lastes ned fra msn.com blant annet. Jeg bruker det bestandig, og det er kjempegreit! Lett å bla seg frem og tilbake i gamle innlegg og oppdatere feil, linke til andre innlegg osv. Og ikke minst redigere og plassere bildene akkurat der man vil ha dem, så store som man vil ha dem:) Og kjempefin kjempeenkel lue! NÅ ble jeg inspirrert, så blir nok litt luemekking her også!

Shamu sa...

For ei nydelig liten lue!
Live Writer bruker jeg også hele tiden. Helt enkelt genialt og lett å bruke.

Magnhild sa...

Å, for et supert stoff! *elsk*

Maren sa...

Så søt den var!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...