lørdag 19. desember 2009

Votter på bestilling

sorry for skikkelig dårlige mobil bilder... Men kameraet mitt var borte da jeg skulle ta bilder.. Og nå har disse vottene reist ;)
Sist helg sydde jeg fire par votter på bestiling. De hvite er str 8år. De andre er 1 og 2år.

Utrolig morsomme votter å sy! Nå ønsker jeg meg bare en broderimaskin så jeg kan pynte de slik egentlig ønsket :) Alle vottene er pyntet på hånden med en sølv krusedull, eller et rosa hjerte :) øverst på vottene er det sydd en pyntebård med mottakerenes navn :) vottene har råkant, ble ikke noe pent å felle inn. Trådene i sømmene er festet med en "usynelig" pyntebord i samme farge som ullen. Skulle virkelig gjerne hatt noen skikkelige bilder.. Pytt, pytt..


blir mye votter nå.. Hehe... Kommer et par til i løpet av dagen tenker jeg! :D

5 kommentarer:

Venke sa...

Fine votter! Jeg har kjøpt mønster på fuskepelsvesten - men det kan umulig være vanskelig å lage selv! bruk bakdelen på en genser eller kjole og mål hvor langt fram du vil ha og øag en svak bue tenker jeg..:)

Iselin sa...

Kjempefine votter!

Minelis sa...

Så utrolig lekre votter du driver å lager for tiden:) Så stilig det blir med et du "broderer" på vottene:) Jeg har fått dilla på votter selv for tiden. Men har ikke på langt nær laget så mange som deg...hihi:)

monica sa...

utrolig masse flott du har laga :)
skulle ønske jeg var så flink.

Therese sa...

Så utrolig fine votter du lager.
Så kjempe gode ut!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...