tirsdag 11. september 2012

Frem fra glemselen *UFO*

I det siste er det kommet mye frem fra glemselen.. fra under sybordet kom gamle skolebøker, strikkepinner og andre rarieteter. Noe endte i søppla og noe er solgt. Så kom Ida, og hun kastet! Kastet mye! Og jeg ryddet, og hun ryddet, og vi kastet og sorterte og ja… sånt som må til når syrommet ikkelenger ligner et syrom. Nå ligner det et syrom! Takk Takk Lykkeliten!

Det var ikke bare søppel som kom frem. Det kom også frem utallige ufoer… For dere som tror at en ufo er en flygende tallerken så kommer her en liten opplysning:

UFO

U-Ferdig-Objekt

Jeg har en pose full med slike. De som innebar strikkepinner eller garn ble raskt kassert. Jeg har visst hatt dille på å strikke mindre pene sjal og ikke gjøre dem ferdig… de er nå blitt søppel eller blitt rekket opp slik at min kjære bestemor som strikker til de fattige barna i russland(?) kan strikke på i alle fall frem til jul….Anyway, i posen ligger da UFO’er som angår stoffer, nåler og sytråd. Jeg har i kveld ferdiggjort en bukse! Og denne buksen var ment til min sønn da han var 1år. Han blir nå snart 4år så den burde ikke passe. MEn jeg har det med å overdrive (heldigvis for meg denne gangen) for buksen passer garantert enda, eller jeg må kanskje si nå? siden den garantert ikke passet før….

HEr kommer litt bilder av buksen, nå skal jeg sy litt til og prøve å få ferdig enda en ufo! IMG_2490IMG_2491IMG_2492IMG_2493

3 kommentarer:

lykke liten sa...

kjempe flott bukse!!!! så bra at den kom frem fra glemselen og nå kan brukes!!!!

Litefrø sa...

ja nettopp:) Tusen takk for hjelpen:)

BirjitB sa...

Så fin ei bukse, og så bra av den passa no:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...