søndag 2. januar 2011

Norske tekstil-nettbutikker

Vi har noen få norske nettbutikker som leverer tekstiler til bekledning. Det er kanskje flere en disse, men det er i allefall disse jeg har prøvd og handler hos. Tips meg gjerne om fler! Butikker med tilbehør(tråd blonder osv kommer i et senere innlegg) NB: Jeg skriver dette innlegget på eget iniativ, fordi det finnes så mange som lurer på hvor jeg kjøper mine stoffer, og forde mange lurer på hvor de kan handle.Textart er en fantastisk butikk! Den drives av Hege og ligger på Anda gård på Klepp stasjon.
Her er finnes det utallige flotte stoffer! Mest stumme stoffer (flott quilte kvalitet!), men også noe jersy og en fantastisk frotte! Prisene er super snille og servicen upåklagelig.
Hege driver(etter hva jeg har forstått) butikken sin alene, så noen ganger går det et par dager ekstra før pakken kommer. Men den kommer. Og den er verdt å vente på!:)og oppi pakken er det alltid søte små håndskrevene hilsner:)


Tiljamiid er en ganske ny nettbutikk. Denne har utrolig mye flott bambus stoff! Jeg fikk prøver på bambusvelour, og går rundt med disse i lommeboken og bare klapper og kjenner på de av og til. De er herlig myke og har friske fine farger! Tiljamiid fører også Bambus jersy og Ull jersy og fine stoffer fra Znook design! Vel verdt en shopping runde:)
Stoff og stil kjenner de fleste, det er her alle begynner. Billige stoffer, artige motiver, inspirasjon og mønstre i haugevis.
Vær OBS på kvaliteten. Mange av stoffene har kvalitet som står i stil med prisene... Men noe er også helt topp! Jeg er spessielt fornøyd med isolien, noe av ribb'en og ape jersyen. Sist nevnte er fast og fin tilogmed etter nesten et års bruk! Velouren er jeg sånn passe fornøyd med. Noe har holdt veldig godt, annet er blitt veldig matt og flatt etter 4-5mnd aktiv bruk(av meg).
Jeg har langt i fra prøvd alt, men mange melder om noe dårlig og noe bra. Så da kan jo det være kjekt å ha i bakhodet:)

Sydilla er fantastisk! Deilige Hilco stoffer, kjent fra ottobre bladene. Ahhh! Her er mye en stakkar stoffgal har lyst på!! Heldigvis(?) må man vurdere behovet siden prisene er høyere her. Men det er jaggu kvaliteten og! HEr er stoffer for både store og små med kvalitet som holder!God service og kjapp levering er min erfaring! I tiden fremover blir leveringstiden her noe lengre siden innehaveren flytter. Men igjenn; Den som venter på noe godt, venter slett ikke forgjeves!

Cethodesigns har også butikk. De har butikk på Ålgård. Cetho trykker opp egene designs, og leverer mest stoff til barnetøy. Interlock og jersy i hauger og lass! Her finner alle noe de liker. Cetho forhandler også mønster fra MiniKrea. Stort sett rask levering, og kvaliteten på stoffene er grei.

Hva er dine erfaringer fra disse butikkene?

Håper dere som ikke har tatt steget ut i netthandel nå tør prøve:) Disse norske nettbutikkene er i allefall 100% trygge for snusk og snik:) Og alle unntatt stoff og stil tar paypal. God shopping! :)

5 kommentarer:

June sa...

Mine erfaringer er helt like dine her :) Har handlet hos alle untatt Textart :)

Villblomsten sa...

Så mye flott du har laget :-)

Godt Nyttår :-)

Frøken V sa...

Da var faktisk dagens 2. besøk hos deg per i dag unnagjort ;)
Kom inn på siden din fra enn eller annen blogg jeg tittet på før i dag. den bloggeren hadd lagd votter etter din oppskrift. Tror ikke det var sykroker?

Sissel`s syglede sa...

Så god info du har lagt ut her da. Helt supert. Jeg handler nok bare quiltestoffer, men er stadig inne og tar en sniktitt på andre stoffer.
Kanskje jeg skal ta meg en tur til Arendal snart??

Litefrø sa...

Frøken V: Så hyggelig med hyppige besøk;) Nå må jeg visst søke litt, gøy å se hvem som bruker oppskriften min:)

Sissel: Ja du må komme snart!! Var så koselig å ha deg på besøk i butikken i sommer:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...