lørdag 6. mars 2010

Mannens vrede...

La oss starte på soverommet, der er klærene mine flyttet ut av klesskapet til fordel for stoff... i stua er spisebordet okkupert av mine to maskiner, og i hjørnet i le av vitrineskapet står en kasse med stoff, og på den... en haug med stoff og annet diverse synødvendige ting... I kjelleren er det garn... MASSE garn... og rot... enda mere rot... Og mannen??? Vel, man kan si han er lei...

Her på sørlandet er det forøvrig vinterferie, og når man jobber i solen betyr det VINTERFERIE!! JIPPI! Så jeg pakket med meg Frøet og kjørte til Evje på besøk hos Frøets fadder og min gode venninve og 4menning:) Vi skulle være borte EN natt...

Og hva møter meg når jeg Kommer hjem?


VERDENS BESTE MANN HAR LAGET ET SUPERT SYYYYYBORD!!!! Stillig eller hur? Nå er det riktigno jeg som har puttet på plass maskiner, og stiftet fast tidenes kuleste voksduk, men BORDET har mannen laget! OG det er GENIALT!

Det er plass til begge maskinene mine på en "plass" jeg kan bare svinge frem og tilbake i den flotte "mammaogpappasponstede"(takktakk)stolen min, vedsiden av syplassen, er det MASSE klippe/tegne plass og der er hylle under bordet! Bordet er rett og slett genialt!!!!

Jeg bare elsker den mannen:) MEn det er kanskje ikke så rart? ;)

ps: Se bort i fra rot i garnhylla og alt bøsset på gulvet. Det skal ommøbeleres, så haer er det bare stappet for å gjøre plass til super bordet:) Diverse møbler skal ut, nye skal inn og noe skal få ny plass:)

8 kommentarer:

Gro Anita sa...

For en kjekk overraskelse å få. Så stort og godt bord skulle jeg gjerne hatt :)

sylysten sa...

Så fint bordet ble, nå kan du stulle og stelle og pusle rundt så mye du vil;o))
Og så så lekre gardinene ble;o), produktiv så det holder;o)
Jeg er ferdig med kjolen, men tror kanskje jeg må gjøre noen få justeringer. Men syns den ble lekker;o))
Klem
Linda;o)

sjeroks sa...

Helt fantastisk jo. Du er kjempe heldig med den mannen der:D

Miss Talseth sa...

Hei Julie!
Stilig bord du har fått, det er digg å kunne ha et eget sted å jobbe på med masse herlige materialer rundt seg! Det blir jo litt som mitt eget lille studio bare med tegnesaker;) Må komme og se hvordan du har det i virkeligheten også en gang! Mange gode klemmer fra meg:)

Shamu sa...

Ååååå, flinke mannen!!! Du er jammen heldig!! Det ble jo helt supert.

Floppetiflopp sa...

For et fantastisk sybord!!! Nå ble jeg misunnelig. Tror jeg må vise dette innlegget til manne og hinte litt frempå...hihi. Nyt kosekroken din.

Kine`s hobbyblogg sa...

For et kjempeflott sybord mannen din har laget. Litt misunnelig ja..

Jeanett sa...

Så kjekk sykrok!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...