onsdag 3. februar 2010

Jeg går på kurs!

Det er aldri forsent å lære seg det grunnleggende! :) Jeg har lært mye av svigermor, sykrokere, bøker og "the hard way" siden jeg fikk symaskinen min tidlig på sommeren i fjor.

Så da det ble kjent for meg at det skulle arrangeres kurs i å sy barnetøy på Meretes atlier i Grimstad, bestemte jeg meg for å delta!

Første kurskvelden var mandag 1. Februar. Unn Irgens er instruktør. Og jeg har allerede lært mye! Ikke minst blitt inspirert! Jeg har valgt meg ut to modeller fra ottobre som jeg skal sy til sønnen min. Bukse (mod 5 - 6/2009) og vest i velour (mod 8 - 1/2010)

Siden første kurskvelden gikk med til å bli kjent med diverse stofftyper, redskaper og tegne mønster, har jeg klippet ut delene til begge plaggene her hjemme. Slik at jeg på neste kurskvelden bare kan sette igang å sy:)

Jeg gleder meg!

4 kommentarer:

citten sa...

Oi, så spennendes! Har sett at de har kurs ja, og hadde jeg fortsatt bodd i Arendal så hadde jeg vært der jeg og :)

Den vesten er jo bare så søt, har fundert på å sy en til minstemann jeg og - så skal bli spennendes å se din utgave av den først :)

Therese sa...

Så mange fine ting du lager!! den vesten så ut som et morsomt prosjekt;) gleder meg til å se resultatet!

Anne sa...

Heisann! De klærne så helt nydlige ut!Er de fra siste bladet? Å som jeg skulle ønske jeg hadde tid til et kurs....får vel vente litt

Bidle i sømrommet sa...

Så ut som det kommer til å bli noen flotte plagg til sønnen din :) Åsy i skinn gikk veldig bra. Jeg sydde til og med bare med vanlig nål, og den knakk ikke.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...