lørdag 20. februar 2010

Apestreker!

Idag tok mannen med seg frøet på butikken. Da fikk jeg vaket litt tøy og tatt litt oppvask. Og jeg fikk tid til overs!!!! Så da var det bare å finne frem diverse blader til inspirasjon og det nye ape stoffet jeg kjøpte på stoff og stil.Stoffet er interlock fra stoff og stil. Mønster er eget, og størrelsen er 92, sånn ca:)

Må jo fortelle at jeg var så heldig å bli invitert på førpremiæren til stoff og stil på sørlandet:) og det var såååååå gøy! Fikk med meg MYE fint hjem! Det er en kjempe flott butikk, så har du mulighet; stikk innom og la deg inspirere! (men hold godt på lommeboken*flire*)8 kommentarer:

Tøvsjur sa...

ååå det stoffet e bare så søtt.. Kjenne æi e litt misunnerlig på at dåkker har fådd s&s på sørlandet. No e det Rogaland som står for tur håpe æi.
Gensern va kjempefin :)

Anemone.made sa...

Kjempefin genser! Det er jo fantastisk at vi har fått oss stoff og stil på sørlandet. Var der borte i går - og det ble litt dyrt, ja!!!

HobbyMegHer sa...

Så herlig det stoffet er!
Og genseren ble jo bare helt skjønn!!
Ha en fin lørdagskveld! :))

Klem fra Lille-T / hobbymegher.

citten sa...

Lekker, lekker. Dyrt å ha Stoff og stil i nabolaget ja...

Bor to minutter unna S&S i Trondheim, så kunne nesten vært greit for lommeboka mi å flytte til Arendal/Grimstad og fortsatt hatt tilgang til S&S, men fått butikken *litt* unna impulsshoppingsavstand, hihi...

citten sa...

Glemte å si det, men genseren ble flott!

sylysten sa...

Så fin blogg du har;o)
Veldig moro å få raida S&S, og enda gøyere å sy;o)
Har også kjøpt apestoffet, og håper jeg får den like fin som din....

Minelis sa...

FOr en flott genser! Digger det apestoffet du har brukt:)

annette sa...

så stilig gensker

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...